Martin Wagendorp vrijwilliger van het jaar

Martin Wagendorp vrijwilliger van het jaar

17 september 2012

Afgelopen zondag vond onze jaarlijkse vrijwilligersdag plaats. Vanaf 14.00 uur kwamen ongeveer 50 vrijwilligers en hun partners naar het Wilgenpark voor een gezellig samenzijn. Na de koffie en een kort welkomswoord van de voorzitter stond er een sportieve en ludieke activiteit op het programma. In de weilanden van onze buurman Bruggeman was een compleet boerengolfparcours uitgezet. Twaalf teams streden geweldig fanatiek om de eer. Het aantal slagen varieerde tussen de 80 en de 150 voor alle 10 holes. Er werd door sommigen geweldg hard geslagen ofschoon de richting door de wind niet altijd even goed was. Vooral Ronald Wagendorp kon geweldig goed met zijn "golfclub" overweg. Hij zal wel stiekem lid zijn van de golfclub in Winterswijk. Hij won dan ook samen met Martin en Henk de wedstijd.
Na deze inspanning smaakte het bier natuurlijk prima. Dat heeft de penningmeester dan ook wel gemerkt, maar die dronk trouwens net zo hard mee.
Ondertussen werd er een chinees buffet geserveerd, waar iedereen van genoot. Ondertussen sprak voorzitter Harry nog een dankwoord uit aan alle vrijwilligers. Tevens werd bekend gemaakt dat Martin Wagendorp vrijwilliger van het jaar geworden was. Hij verzorgt o.a. elke dinsdag- en donderdagavond tijdens de training van de senioren de kantine (samen met Harrie). Hij was de leider van het derde elftal, wat heel wat gebel opleverde. Hij helpt de technische installatie te verzorgen en is niet te beroerd om bijvoorbeeld de wc's schoon te maken als deze verstopt zijn. Ook buiten op het complex draagt hij zijn steentje bij. Een bloemtje en een presentje werd hem later overhandigd.
Via Martin willen we alle vrijwilligers eren en bedanken.
Het bleef zondag nog lang gezellig in de kantine.

Zonder de bijdrage van de vele vrijwilligers, volgens de voorzitter de ware helden, zou de SV Grolse Boys niet de vereniging zijn die ze nu is!

Foto's klik hier

« Terug
© 2020 | CMS & webdesign by Dot72