Voorwoord jeugdboekje

14 augustus 2012

Een nieuwe jeugdinfo, een nieuw voetbalseizoen! Voor de velen zit de vakantie er alweer op. Hopelijk heeft iedereen van een mooie en welverdiende vakantie genoten. Na wederom een druk jaar kijken wij vooruit naar een nieuw seizoen.

Afgelopen seizoen hebben wij met de verschillende jeugdteams goed gepresteerd. Onze B jeugd is in de najaarscompetitie kampioen geworden. Echter hebben wij voor de voorjaarsreeks ivm personele problemen het B elftal terug moeten trekken. De voorjaarscompetitie zijn wij ingegaan met 2 C-elftallen. Onze C1 heeft met een grote voorsprong het kampioenschap binnen gehaald!! De C2 heeft wat tijd nodig gehad om aan elkaar te wennen als team maar hebben het uiteindelijk met z’n allen erg goed gedaan. Door deze veranderingen hopen wij voor dit seizoen een goede basis te hebben gelegd. Ook de overige elftallen hebben goed meegedraaid in de verschillende competities. Daarnaast hebben wij een F2 kunnen inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Hier zijn wij erg trots op, uiteindelijk zijn ook wij als kleine vereniging afhankelijk van de jeugd!

Voor aankomend seizoen zullen wij de competitie ingaan met een F en twee E 7-tallen, een D1, C1 en B1 elftal. Wij hopen dat wij wederom in de loop van het seizoen nieuwe aanmeldingen van de jongste jeugd binnen krijgen zodat wij wederom een F2 kunnen inschrijven voor de competitie.

Ook dit jaar willen wij natuurlijk de vele vrijwilligers binnen onze jeugdafdeling bedanken voor hun inzet, tijd en energie! Zonder deze vrijwilligers kunnen wij simpelweg niet! Dank gaat uit naar een aantal vrijwilligers die na jaren van inzet nu een andere uitdaging aangaan. Natuurlijk zijn wij ook erg dankbaar voor de nieuwe vrijwilligers die zich reeds zich weer bij ons hebben aangemeld! Desondanks zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar extra vrijwilligers, er zijn bij een kleine
vereniging voldoende dingen te doen. Dus versterking is altijd welkom!

Voor dit seizoen zullen wij voor het eerst gaan werken met een technische commissie. Vier bekende leden vanuit onze vereniging hebben de handen ineen geslagen en willen met onze jeugdafdeling een nieuwe weg ingaan. Dit zal vanaf aankomend seizoen vorm gaan krijgen. Uiteraard hebben wij ook hierbij de hulp van de spelers en ouders / verzorgers nodig. Het uiteindelijke doel is om de jongens meer techniek bij te brengen waarbij ook normen en waarden hoog
in het vaandel staat. Informatie volgt tijdens een informatie / ouder avond op woensdag 22 augustus, u krijgt hier nog een uitnodiging van.

Jeugdbestuur

« Terug
© 2020 | CMS & webdesign by Dot72