Kampioenschap van Groenlo

Kampioenschap van Groenlo

13 augustus 2012

Op zaterdagmiddag 18 augustus a.s., kermiszaterdag, wordt, net als vorig jaar, weer gespeeld om het kampioenschap van Groenlo. Deze wedstrijd gaat tussen de hoofdmachten van zondag 2e klasser s.v. Grol en zaterdag 4e klasser s.v. Grolse Boys en wordt gespeeld op sportpark Den Elshof.

S.v. Grol is haar oefenperiode wisselend gestart met een zeer goede overwinning tegen VIOD, en een nipte nederlaag tegen Longa '30, maar ook een ruime nederlaag tegen WVC. De start van s.v. Grolse Boys had ook beter gekund maar is in een stijgende lijn met een ruime nederlaag tegen Holten gevolgd door een nipte nederlaag tegen Terborg. Beide teams zijn er dus op gebrand om de Kampioenswedstrijd succesvol af te ronden. Vorig jaar won s.v. Grol met 4 - 0. Kan Grol haar titel prolongeren of kan Grolse Boys wellicht voor een verrassing zorgen.

De aanvang van de wedstrijd is om 16.00 uur. De entree is vrij. Wel is er de mogelijkheid voor een vrije gift voor een goed doel. Dit jaar is dat voor het project SchuldHulpMaatje van de Vincentiusvereniging te Groenlo. De Vincentiusvereniging is een lokaal georganiseerde vrijwilligersorganisatie, die met behulp van armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening en vanuit het gedachtegoed van Vincentius, een structurele bijdrage wil leveren aan goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving. Met het vrijwilligersproject SchuldHulpMaatje worden mensen die schulden hebben begeleid, waarbij de aanpak er op is gericht om de mensen te leren hoe zij een financieel gezond leven kunnen leiden. Dus geen symptoombestrijding, maar structurele hulp die uitkomst biedt voor de lange termijn.

Komt allen op zaterdag 18 augustus naar sportpark Den Elshof, steun uw club en steun het project SchuldHulpMaatje.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72