Kampweekend was zeer gezellig!

Kampweekend was zeer gezellig!

14 juni 2012

Vrijdag 8 t/m zondag 10 juni was het jeugdkampweekend. Vrijdagavond begonnen alle teams met verschillende toernooi, waaronder voetbal, levend tafelvoetbal en blindvolleybal. Na deze toernooi werd er in de kantine het schemerspel gespeeld. Alle teams moesten een beroep uitbeelden achter een doek. Het was af en toe zeer moeilijk te raden. Na dit spel was het alweer tijd om naar bed te gaan. Ze gingen wel naar bed, maar duurde even voordat iedereen sliep.

Zaterdagochtend waren de jongens al op tijd wakker. Niet iedereen was even fit, maar om half 10 stond alweer een nieuw spel op het programma en wel de 6kamp. Alle teams moesten verschillende onderdelen zo snel of zo goed mogelijk uitvoeren, zoals de wiebelfiets parcour, waterhelmdragen en de stormbaan. Het laatste vonden de kinderen erg gaaf, want tussen de spellen door waren ze er veel op te vinden. 's middags gingen ze naar het bos, om daar levend stratego te spelen. Dit tactische bosspel was erg uitdagend en spannend. Alleen waren de kinderen erg moe, waardoor het op een gegeven moment klaar was. Terug op het 't Wilgenpark gingen de kinderen de voetbalwedstrijd Nederland - Denemarken op groot scherm kijken. In de rust hadden de meeste kinderen het al gezien en gingen ze snel buiten voetballen. 's avonds ging de oudste jeugd weer het bos in om het smokkelspel te spelen. De jongste jeugd bleef op thuis en gingen allerlei spellen in de kantine en in het donker op het voetbalveld doen.

Zondag ochtend stonden er allerlei geinspellen op het programma, zoals raak de kip, koemelken en de voorronde voor de penaltybokaal. Na de middag kwamen alle ouders en werden er wedstrijden gespeelt tussen de kinderen en de ouders. Het was ontzettend leuk om te zien welke ouders wel of niet een potje konden voetballen! Na deze wedstrijdjes werd de finale van de penaltybokaal gehouden. Het was zeer spannend, maar uiteindelijk wonMaximilian Hieltjes bij de F/E jeugd en Jorn Groot Zevert bij de D/C jeugd.
Na deze finale was het tijd voor de afsluiting en de prijsuitreiking. De einduitslag zat heel dicht bij elkaar, maar uiteindelik is Spanje de winnaar geworden van het kampweekend!
Alle kinderen en vrijwilligers bedankt en tot volgend seizoen!

Bekijk nu de foto's van het kampweekend en klik hier op!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72