Senioren toernooi + afsluiting seizoen

Senioren toernooi + afsluiting seizoen

21 mei 2012

Op zaterdag 2 juni a.s. wordt het jaarlijks terugkerende seniorentoernooi gehouden van de s.v. Grolse Boys op “het Wilgenpark” aan de Beltrumseweg. Normaal gesproken staat het eerste elftal in de schijnwerpers en dat is eigenlijk niet meer dan logisch. Zo werkt het nu eenmaal in de sport. Maar een niveautje lager is de strijd niet minder en de bal net zo rond.

Voetbalvereniging Grolse Boys staat voor breedtesport. Voetbal is er voor getalenteerde atleten, voor niet meer zo snelle veertigers én voor enthousiaste voetballers met misschien wat minder aanleg. Het Seniorentoernooi Grolse Boys 2012 zet daarom lagere elftallen in de spotlights!

Acht teams strijden komende zaterdag om eer, een beetje roem en een mooie bokaal. Het seniorentoernooi is een mooi podium voor Achterhoekse lagere elftallen. Dit jaar komen de deelnemers van Grol, KSH, Longa ‘30, Sp. Lochem, Vosseveld en s.v. Vosta Enschede. De thuisclub neemt deel met twee teams, te weten Grolse Boys 2 en 3.

Het is een divers deelnemersveld dat in ieder geval voor veel gezelligheid gaat zorgen, want dat is toch wel kenmerkend voor lagere elftallen, hoe graag er ook gewonnen wordt, het is altijd “plezier” dat zwaarder weegt.
De organisatie van dit toernooi bestaat uit Martin Jansen, Ronald Klein Nijenhuis en Peter Berentsen, maar zonder de medewerking van de sponsoren (Bumatrac, EP Groot Zevert en Cappadocia) voor hun financiële en materiële bijdrage en de inzet van alle vrijwilligers is het niet mogelijk om dit toernooi te organiseren.

Om 10.15 uur wordt het toernooi geopend, waarna om 10.30 uur de eerste wedstrijden gespeeld worden. Verwacht wordt dat de finale rond de klok van half vier plaatsvindt en daarna zullen in de kantine de diverse prijzen worden uitgereikt aan de deelnemende verenigingen. Een dj is op dat moment ook al aanwezig om de stemming muzikaal nog meer inhoud te geven en daarmee tevens een feestavond in te luiden voor alle deelnemers van dit toernooi, maar ook voor alle leden van de s.v. Grolse Boys om hiermee het voetbalseizoen gezamenlijk af te sluiten.

Ongetwijfeld wordt het een mooie dag vol voetbal en gezelligheid! De organisatie wenst alle deelnemers veel succes toe en hoopt op een geslaagd toernooi dat volgend jaar een vervolg kan krijgen!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72