Sinterklaas bezoekt het Wilgenpark

Sinterklaas bezoekt het Wilgenpark

4 december 2011

Afgelopen vrijdag kwam Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje brengen aan het Wilgenpark, waar de jongste leden ongeduldig zaten te wachten. Twee zwarte pieten kwamen binnen en ze vertelden dat ze het niet goed konden vinden, omdat er geen vlag buiten hing. Samen met de kinderen hebben ze snel de Grolse Boys vlag buiten gehangen, zodat Sinterklaas het Wilgenpark zonder problemen de weg zou vinden.

Daarna gingen ze samen met de Vergeetpiet en Piet Pedro pietenmutsjes maken. Toen de kinderen eenmaal een pietenmuts op hadden, kon Vergeetpiet zien welke kinderen voor Sinterklaas kwamen en hoe ze ook alweer heetten. Niet veel later kwam Sinterklaas en de Hoofdpiet de kantine binnen. Hij vond het heel fijn om weer op het Wilgenpark te zijn. Want als hij kwam, voelde hij de warmte van de club.

Alle kinderen mochten even naar voren komen om Sinterklaas een handje te geven en een liedje te zingen. De trainers werden ook naar voren gehaald om een liedje te zingen. Dit ging erg stroef en Sinterklaas vertelde dat de kinderen de leiders nog heel wat kunnen leren...

Na het zingen was het tijd voor de Spaanse stoelendans. De kinderen kregen allemaal een krant en bij het stoppen van de muziek moesten ze die uitvouwen en er op gaan zitten. De winnaar, Ramon, mocht samen met Hoofdpiet de kado's ophalen. Nadat alle kinderen een kado hadden ontvangen mochten ze tegelijk het kado uitpakken. Na het uitpakken ging Sinterklaas naar het volgende adres, want hij had nog een hele drukke avond.

Dag Sinterklaasje en tot volgend jaar!

Klik hier om alle foto's te bekijken.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72