Grolse Boys laat punten liggen in Haarlo

4 december 2011

Daarna herpakte Grolse Boys zich en ging het meer voetballen. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker. Ronald Wagendorp liep goed door en schoot de bal strak in de korte hoek. Vijf minuten later lag de bal al weer in het net, na een mooie aanval. Zouhair Chahboune kon de bal na een prima voorzet van dichtbij inschieten. Grolse Boys was in de eerste helft uiteindelijk de betere ploeg en dat kwam tot uiting in de ruststand: 1-2.

Na rust ging Haarlo met strijd en passie op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukte ze aardig, want Grolse Boys kwam niet meer aan voetballen toe. Het bleef heel lang 1-2 en er waren een aantal kleine kansjes op de 1-3. Maar als je zelf niet meer voetbalt en te weinig strijd levert, dan kan zomaar de gelijkmaker vallen.

Dit gebeurde dan ook. Na een afgeslagen aanval pikte een middenvelder Haarlo de bal op en schoot die via de paal in het doel, 2-2. Er was ontzettend veel vreugde bij Haarlo en dit was een grote domper voor Grolse Boys. Met een beetje pech was Grolse Boys zelfs zonder punten naar Groenlo teruggekeerd, maar gelukkig was keeper Sebastijan van Beugen wel scherp vandaag!

Zo zie je maar weer dat je met veel strijd en passie punten kunt pakken tegen een sterkere ploeg. Grolse Boys was beter, maar heeft dit niet laten zien in de tweede helft. Volgende week is er een hele belangrijke wedstrijd thuis tegen SVDW'75. Maar dan zal Grolse Boys wel uit een andere vaatje moeten tappen.