Grolse Boys 3 verslaat Sp. Haarlo 3

21 november 2011

Afgelopen zaterdag stond er een derby op het programma voor Grolse Boys 3, want SP Haarlo 3 kwam namelijk op bezoek op het Wilgenpark. Na 2 voetballoze weekenden moest de draad weer opgepakt worden na de laatste wedstrijd tegen AZSV 10 die gewonnen werd met 3-1. Dit seizoen draait het 3e lekker mee in de competitie, dat is heel wat anders in vergelijk met afgelopen seizoen.

Vandaag waren er wel wat afwezigen, zodoende moest Martin defensief het een en ander omzetten. Helaas was er geen keeper aanwezig, dus trok topscorer Chris Wiersma vandaag het keeperstenue aan. Grolse Boys begon alleraardigst tegen Haarlo, dit resulteerde in een aantal kansjes die door Haarlo verwerkt konden worden. Uit een hoekschop kwam het 3e dan eindelijk op voorsprong, de bal werd slecht weggewerkt en zodoende kon Ivo optimaal profiteren door de bal in de verre hoek te plaatsen, 1-0. Hierna gingen de Boys rustig verder met haar spel, en kwam Haarlo er af en toe doorheen. Maar er werden geen grote kansen weggegeven. Op een gegeven moment kreeg William op het middenveld de bal in de voeten, hij zag Dalibor al vertrekken en gooide er een mooie dieptepass uit precies in de loop. Dalibor wist deze bal op waarde te schatten, door de verdediging er uit te lopen en beheerst af te ronden, 2-0. Met deze stand gingen we dan ook rusten.

In de rust werd Michael vervangen voor Stefan, en liet Thomas zich een linie zakken zodat Stefan linkshalf kwam te spelen. Het spelbeeld in de 2e helft was niet veel anders, Grolse Boys zoch de aanval en Haarlo zocht af en toe de aanval via een van de snelle aanvallers. Na verloop van tijd kreeg de rechtsbuiten van Haarlo de bal, hij besloot maar eens op doel te schieten. De bal werd getoucheerd waardoor Chris werd gepasseerd, 2-1. Grolse Boys was niet van slag, en ging meteen weer op de aanval. Zodoende kreeg Dalibor de bal op rechts, omspeelde zijn directe tegenstander en wist wederom doeltreffend af te ronden, 3-1. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld, en speelden de Boys rustig het balletje rond. Dit leidde nog tot een actie van Dalibor in het strafschopgebied, hij moest voor de zoveelste keer een overtreding van Haarlo incasseren. De scheidsrechter weer resoluut naar de stip, strafschop. William schoot als aanvoerder beheerst dit buitenkansje binnen, 4-1. Hiermee was de wedstrijd definitief gespeeld, Haarlo ging nog wel op zoek naar een treffer. En kreeg die ook. Een hoekschop werd slecht verwerkt waardoor het nog 4-2 mocht worden. Al met al een goede middag voor Grolse Boys 3. Zaterdag 26 november staat de inhaalwedstrijd tegen Blauw Wit’66 op het programma in Holten.

Opstelling
Doel: Chris Wiersma
Achter: Gino Kleverwal, Rick Spekschoor, Bram Corts, Michael Nales
Midden: Ruud Smeets, Robin Grooten, Thomas Denie
Voor: Ivo Oostendorp, Dalibor Repija, William van Druten

Reserves: Danny Vester, Stefan Nales, Wilco ter Haar.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72