Grolse Boys 1 speelt gelijk in Duiven

19 november 2011

Na de nederlaag van vorig week, thuis tegen DVOV, moest Grolse Boys het zaterdag opnemen tegen het onbekende DVV uit Duiven. Dit team speelt dit jaar voor het eerst met een eerste elftal op zaterdag. Een vriendenteam dat graag om het kampioenschap wil strijden.

Grolse Boys begon niet goed en ongeorganiseerd. DVV kon in het eerste kwartier hier goed gebruik van maken en de gevaarlijke aanvallers kregen 3 opgelegde kansen. De eerste grote kans werd direct doeltreffend afgerond. DVV kwam dus met 1-0 voor.

Daarna begon Grolse Boys aan te dringen. Er kwamen een aantal kleine kansen, maar de keeper van DVV stond in de weg. Grolse Boys was de eerste helft eigenlijk vooral met zichzelf bezig. DVV kon vrij eenvoudig stand houden, hoewel dat wel moeizamer werd. De ruststand was 1-0.

Trainer Raymond van de Heide hield een terechte donderspeech in de kleedkamer. Niemand haalde zijn gebruikelijke niveau. Na de rust zette Grolse Boys direct druk naar voren, in de hoop zo snel mogelijk de gelijkmaker te scoren. DVV kon alleen nog tegenhouden en sporadisch counteren. Ze kregen een hele grote kans op de 2-0, maar gelukkig twijfelde de spits heel erg en pakte Sebastijan van Beugen de bal goed.

Een kwartier voor tijd viel pas de gelijkmaker, Zouhair Chaboune tikte de bal goed in. Na deze gelijkmaker ging Grolse Boys op zoek naar de winnende treffen en DVV leek dat niet te kunnen voorkomen. Ze waren niet bij machte om de bal in de ploeg te houden en conditioneel gezien was het beste ervan af.

Arjan Paf kreeg nog een goede mogelijkheid, maar de keeper van DVV kende een uitstekende dag. DVV kreeg uit een counter nog een mogelijkheid, maar het bleef 1-1. Grolse Boys had meer verdiend, omdat het met voetballende intenties naar Duiven was gekomen. DVV had echter de beste mogelijkheden, dus misschien is 1-1 een terechte uitslag.

Bij de Grolse Boys speelde bijna iedereen beneden peil. Alleen Maikel Nuchter en Arjan Paf speelden een prima pot. Op deze manier krijg je het echter moeilijk tegen elke tegenstander moeilijk. Grolse Boys blijft nu 3de staan, alleen de teams er onder komen erg dichtbij. Er zijn nog 10 wedstrijden te spelen en aan het eind worden de prijzen verdeeld. Volgende week is een vrij weekend en op 3 december staat de altijd lastige uitwedstrijd tegen Haarlo op het programma.

Opstelling
Doel: Sebastijan van Beugen
Achter: Mathijs Paf (Benny de Leeuwe), Jalal Essbai, Ramon Smit, Maikel Nuchter
Midden: Ronald Wagendorp (Jeffrey Firing), Arjan Paf, Vincent te Brake (Danny Ferrol)
Voor: Zouhair Chaboune, Arben Rama, Johan Houben

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72