Grolse Boys 1 wint van Hafsen

3 oktober 2011

Op een zeldzaam warme oktoberdag moesten de mannen van Grolse Boys aantreden tegen Harfsen. De Grolse vereniging miste een aantal spelers en daarom deed oudgediende Dalibor Repija weer eens mee.

Grolse Boys begon heel goed aan de wedstrijd, want binnen 2 minuten maakte Maikel Nuchter de openingstreffer. Daarna probeerden ze snel de 2-0 te maken, maar dat duurde nog even. Harfsen probeerde met de lange bal een opening te vinden in de Grolse Boys defensie. Twee keer kwamen ze er gevaarlijk door heen. Eén keer schoot de spits hoog over en de andere keer ging de bal via het scheenbeen van Martijn net voor het doel langs.

Voor rust kwam toch nog de 2-0 op het scorebord. Nadat Grolse Boys al een paar kansen had gekregen, scoorde Johan Houben vanuit een vrije trap. Er was wel een tegenvaller, want Danny viel met een liesblessure uit en hij zit de komende weken aan de kant. Voor hem kwam Khalid in de ploeg en hij maakte zijn eerste minuten van dit seizoen.

Na rust begon Grolse Boys te slap, mede door de stand en de warmte dacht Grolse Boys er iets te makkelijk over. Daardoor viel niet de 3-0, maar de 2-1. Grolse Boys raakte gelukkig niet van slag en Harfsen was niet bij machte om door te drukken. Jeffrey Firing en Benny de Leeuwe waren ondertussen in de ploeg gekomen. Beide spelers vielen goed in, want Jeffrey scoorde de 3-1 en Benny scoorde de 4-1.

Bij het doelpunt van Benny werd Khalid ondersteboven gelopen door de laatste man van Harfsen. Maar de uitstekende leidende scheidsrechter gaf voordeel.Uit een prachtige pas van Ronald scoorde Johan nog de 5-1 en dit was ook de einduitslag. Volgende week gaan we op bezoek bij Oeken.