Motor

29 september 2011

Heel even haperde de motor. Grolse Boys gleed twee weken geleden een beetje uit tegen Zelos. Maar aan een motor blijf je sleutelen natuurlijk en vorige week was de afstelling al een stuk beter, met drie punten tegen Almen als gevolg. 

Zaterdag komt Harfsen op bezoek. Een elftal dat sinds 2004 een plekje in de 4e klasse heeft en dus geen onbekende is voor Grolse Boys. Vorige week kreeg het een flinke zeperd te verwerken tegen SKVW. Op eigen veld werd met 0-6 verloren. 

Harfsen heeft dus wat recht te zetten en dat kun je het beste doen in de eerstvolgende wedstrijd. Grolse Boys is dus gewaarschuwd. In een competitie als deze kan onderschatting fataal zijn en een wedstrijd als zaterdag kan cruciaal zijn voor de rest van het seizoen. 

Grolse Boys is er klaar voor. Het doel staat nog steeds scherp voor ogen en de spelers zijn nog altijd vol vertrouwen. Terecht, want de huidige tweede plaats op de ranglijst is een juiste weerspiegeling van de kwaliteit op het veld. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van J.A. de Vries. 

Veel plezier!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72