Flow

15 september 2011

Twee wedstrijden, zes punten, negen voor, drie tegen. Zit Grolse Boys in een flow? Zoals Zelos in haar laatste wedstrijdverslag beweerde?

Het zou kunnen. Flow is een mentale toestand waarbij een persoon (of een team) volledig opgaat in zijn bezigheden en met succes zijn doelen weet te bereiken. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat Grolse Boys gewoon presteert conform de kwaliteiten die het in huis heeft.

Hoe dan ook, de start is veelbelovend. De competitie is pas op gang gefloten en dan geeft zes punten natuurlijk wel het nodige vertrouwen. En dat kan best goed gebruikt worden tegen Zelos, de opponent van vandaag.

Zelos is immers ook prima gestart (5-3 tegen SKVW) en staat bekend als een lastige tegenstander. Vorig jaar was de ploeg lang in de race om een nacompetitie-ticket, maar op miraculeuze wijze kwam die bij Grolse Boys terecht.

Rancune daarover zal er niet zijn. Zelos zal echter ongetwijfeld duidelijk willen maken dat ook zij voor de derde klasse strijdt. Al met al beloofd het een interessante wedstrijd te worden op Het Wilgenpark, tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

Komt allen naar het Wilgenpark! Aanvang 14.30 uur.  

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72