Martin Jansen vrijwilliger van het jaar!

4 september 2011

Het was weer een gezellige boel, afgelopen zondag op het Wilgenpark. Elk jaar komen alle Grolse Boys vrijwilligers bij elkaar en worden zij in het zonnetje gezet door het bestuur. Normaal gesproken op een avond, maar nu eens op een zondagmiddag.

Zoals elk jaar wordt één vrijwilliger extra in het zonnetje gezet. Dit jaar is dat Martin Jansen. Hij mag zich vrijwilliger van het jaar 2011 noemen! Er waren diverse kandidaten voor deze titel, maar de toewijzing aan Martin is niet meer dan terecht.

Martin is al 54 jaar lid van de vereniging en al 50 (!) vrijwilliger. Hij was scheidsrechter, leider, trainer, bestuurder en hulp-piet, hij organiseerde kampweekeinden en spelregelwedstrijden en staat nog steeds altijd klaar voor zijn geliefde club.

Voorzitter Harry Paf liet bij de uitreiking weten dat het bestuur, met het uitroepen van een vrijwilliger van het jaar, eigenlijk alle vrijwilligers willen eren. En bedanken bovenal.

Voorts werd er jeu de boule en klootschieten gespeeld en ter afsluiting was er een barbecue. Het was een zeer geslaagde middag!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72