Stunt blijft uit

21 augustus 2011

Afgelopen zaterdagmiddag is de SV Grol wederom kampioen van Groenlo geworden. De voetbalwedstrijd tussen SV Grolse Boys en de SV Grol vond dit jaar plaats op het Wilgenpark bij prachtig zomerweer. Grolse Boys had in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen goede prestaties neergezet en hoopte, ondanks het klassenverschil op papier, op een verrassend resultaat.

Bij beide teams had een flinke verjonging plaatsgevonden, wat ook wel in het spel terug te vinden was. Men speelde aan beide kanten enthousiast, maar dikwijls met te weinig overleg. Grol begon sterk en zette Grolse Boys flink onder druk, wat resulteerde in de eerste goal via Tim Hubers. Daarna kwam Grolse Boys beter in het spel en werd het bijna 1-1 door een vrije trap van Johan Houben die de lat raakte.

Terwijl Grolse Boys bleef hopen op de gelijkmaker, maakte Lennart Walterbos er via een afstandshot 2-0 van en vlak voor de rust kopte Michel de derde goal binnen. Toen was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Grol deed het wat kalmer aan, wilde blessures voorkomen en gaf andere jonge spelers een kans. Het werd nu wel veel meer een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Grolse Boys een paar zeer grote kansen kreeg, maar het zat niet mee. Zo schoot ook Arjan Paf nog op de paal. Tenslotte maakte Karim voor Grol er 4-0 van.

Het is een traditie dat er tijdens deze wedstrijd geld ingezameld wordt voor een goed doel. Dat was dit jaar Kindercentrum De Timp uit Lievelde. Er werd gul gegeven en met de extra bijdrage van beide voetbalverenigingen kon er uiteindelijk 505 euro geschonken worden. Twee vertegenwoordigers van de Timp namen het geld in ontvangst en spraken hun dank uit voor dit geschenk. Men wil het geld gaan gebruiken voor een activiteitendag voor kinderen van de Timp en hun broertjes en zusjes.

De sfeer onderling was uitstekend en iedereen hoopt dat het spelen op kermiszaterdag uit kan groeien tot een jaarlijks evenement. Na de bekeruitreiking bleef het nog lang gezellig in de kantine.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72