Jeugdtrainingen starten deze week (38)!

27 juli 2011

De trainingen voor de jeugd starten in WEEK 33, vanaf maandag 15 augustus!!

B - dinsdag / donderdag aanvang 19.00 uur - einde 20.30 uur
C - maandag / woensdag aanvang 19.00 uur - einde 20.30 uur
D - dinsdag / donderdag aanvang 18.15 uur - einde 19.45 uur ( in boekjes fout vermeld! staat di / wo! )
E - maandag / woensdag aanvang 18.15 uur - einde 19.15 uur
F - woensdag aanvang 18.15 uur - einde 19.15 uur

Niet eerder als 15 minuten voor aanvang aanwezig op \'t Wilgenpark!! Eerder zullen er ook geen trainers zijn. 


Voorwoord jeugd info boekje

Een nieuwe jeugdinfo, een nieuw voetbalseizoen! Maar eerst nog even heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Na een druk maar prachtig voetbalseizoen mogen wij als jeugdafdeling trots zijn op datgene wat wij het afgelopen jaar allemaal hebben bereikt. De verschillende teams hebben zeer goed gepresteerd, zeker de voorjaarscompetitie is fantastisch verlopen. Onze A heeft een prachtig seizoen gedraaid en is goed terug gekomen in de competitie na een wat stroeve start. Onze C heeft dit jaar in bezetting van spelers wat moeilijk gezeten, maar met hulp van diverse spelers van andere teams toch bijna het kampioenschap behaald. Onze beide D teams hebben zeer goed gevoetbald. De D2 met nog de nodige E spelers zijn erg hard gegroeid in het voetbal. Onze jongste jeugd, de F en E pupillen hebben meegedraaid in de bovenste regionen van de competitie.

Aankomend seizoen is er helaas geen A-elftal meer. Verschillende jongens hebben de leeftijd bereikt om naar de senioren door te stromen. Toch hebben wij weer een mooi aantal teams ingeschreven bij de KNVB. Dit jaar gaan wij de competitie in met een B1, C1, D1. Daarnaast hebben wij dit jaar 2 E 7-tallen en een F1! Ook hebben wij voor het begin van het nieuwe seizoen al een aantal nieuwe leden ingeschreven. Zodra het voetbal weer begint zullen er hopelijk nog meer nieuwe spelers bij ons aankloppen om een balletje te trappen.
Zoals elk jaar hebben wij verschillende vrijwilligers die hun energie en tijd in onze jeugdafdeling steken. Hierop zijn wij als jeugdbestuur bijzonder trots. Uiteindelijk kunnen wij, net als vele andere verenigingen, niet zonder vrijwilligers. Langs deze weg nogmaals dank! Gelukkig kunnen wij voor het aankomende seizoen weer op hun rekenen.

Tevens kunnen wij als vereniging terug kijken op een prachtig jeugdtoernooi voor de D en C junioren. Sinds een aantal jaren van afwezigheid hebben wij toch de draad weer opgepakt en met succes! Prachtig weer, mooi en attractief voetbal. Onze jongens hebben met trots Grolse Boys op de kaart gezet. De D1, D2 en C1 wisten allen het toernooi te winnen!!

Voor het aankomende seizoen hebben wij nagenoeg het kader rond. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat wij niet op zoek zijn naar versterking. Natuurlijk kunnen wij ook uw hulp gebruiken bij diverse activiteiten, de kantine of om onze prachtige tenues te wassen. Wilt u graag assisteren bij de begeleiding op de zaterdag of tijdens de trainingen door de week? Laat het ons dan weten!! Met hoe meer vrijwilligers wij zijn, des te makkelijker alles gaat. Wilt u eerst eens wat informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de bestuursleden.

Wij hopen u met de jeugdinfo voldoende te informeren over komend seizoen. Tevens wensen wij u en uw kind(eren) een sportief seizoen toe. En hopen wij u als ouder te mogen begroeten op “ons” mooie Wilgenpark.

Sportieve groeten,

Barry Janssen
Jeugdvoorzitter s.v. Grolse Boys

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72