Jeugdafdeling in het nieuw!

9 juni 2011












Aan het begin van dit seizoen is het gehele kader van de jeugdafdeling van de Grolse Boys in een nieuw en prachtig trainingspak gestoken. Dit was niet mogelijk zonder de sponsering van Marveld Recreatie!
Hiermee is een grote en lang gekoesterde wens van het jeugdbestuur in vervulling gegaan. 

De jeugdafdeling van de Grolse Boys zit de laatste jaren goed in de lift. Dit houdt dan ook automatisch in dat er meer kader nodig is. Extra trainers, leiders maar ook grensrechters en scheidsrechters. Grolse Boys heeft het kader goed voor elkaar, maar natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Echter ontbrak het nog aan een klein detail, namelijk Om toch als jeugdafdeling een uniforme uitstraling te hebben is het bestuur op zoek gegaan naar nieuwe trainingspakken. Hier zitten natuurlijk kosten aan verbonden. Daarom is het bestuur op zoek gegaan naar een sponsor. Deze sponsor hebben wij weten te vinden. Onze prachtige nieuwe trainingspakken zijn gesponsord door Marveld Recreatie te Groenlo!! 

Het kader van Grolse Boys heeft er afgelopen seizoen er al zeer netjes bijgelopen en zal dat de komende jaren blijven doen met deze nette trainingspakken. Langs deze weg wil het jeugdbestuur Marveld Recreatie nogmaals hartelijk danken voor de sponsoring dat het mogelijk heeft gemaakt deze prachtige trainingspakken te kunnen verkrijgen. Het kader is hiermee een prachtig visitekaartje voor de vereniging. 

Op naar prachtige en sportieve resultaten in de komende jaren!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72