Straatspeeldag doorslaand succes!

9 juni 2011

Grolse Boys heeft vorige week deelgenomen met een voetbalboarding aan de straatspeeldag. Deze voetbalboarding was een druk bezocht onderdeel van deze middag. Een middag waarin kinderen ongestoord kunnen spelen op straat. 

In dit geval is het centrum van Groenlo afgezet. Grote groepen kinderen hebben met heel veel plezier een balletje getrapt in deze boarding. Uiteraard gaat er namens de Grolse Boys een speciaal dank naar Arjan Paf en Thomas van de Wiel. Deze heren hebben de moeite genomen tijdens deze middag alles soepel en sportief te laten verlopen. Het is prachtig weer geweest waardoor er een grote opkomst is geweest aan kinderen. In de 2 uur dat de kinderen de tijd hebben gehad om te spelen op straat is de boarding maximaal gebruikt! Geweldig leuk om te zien dat zoveel kinderen plezier kunnen beleven aan het voetbal!

Mocht u of uw kinderen ook interesse hebben om te voetballen? Vanaf augustus begint het nieuwe voetbalseizoen! Kom dan ook eens kijken bij een training van de Grolse Boys. Voor informatie kunt u bellen met Barry Janssen. Eventueel meer informatie staat op onze site!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72