Succesvol Seniorentoernooi!

29 mei 2011

In een weekend vol van activiteiten in Groenlo werd afgelopen zaterdag bij voetbalvereniging Grolse Boys een seniorentoernooi gehouden. Ook deze zaterdag was het weer drukte alom voor de Grolse Boys, want naast het seniorentoernooi speelde het eerste team in Goor tegen SVV ’56 uit Sibculo om een plaats in de derde klasse van de zaterdagcompetitie. Helaas hebben de Boys-jongens deze verloren met 1-2, doch zij kunnen terugzien op een zeer succesvol seizoen.

Op “het Wilgenpark” speelden ondertussen een aantal seniorenploegen vanuit de regio met daarbij VVK uit Groningen om de eer en om de bekers. Naast het tweede en derde elftal van de Grolse Boys werd er deelgenomen door Klein Dochteren, VIOS, Grol, Vosseveld, Neede en VVK uit het noorden des lands. Om half elf klonk het startschot en om kwart voor vier ’s middags werd de finale gespeeld door Vosseveld en Neede.

Het werd een enthousiast en sportief gebeuren op “het Wilgenpark”, waarbij de weergoden iedereen goed gezind bleken. Bekers waren er voor alle deelnemende teams, die door de sponsoren Bumatrac en EP-Groot Zevert beschikbaar waren gesteld. Na afloop van het toernooi werden de prijzen door genoemde sponsoren in de kantine uitgereikt.

Winnaar van het toernooi werd Neede met Vosseveld als een goede tweede. Grolse Boys 2 mocht de derde plaats voor zich opeisen. Als meest sportieve ploeg werd aangemerkt Klein Dochteren en de beker voor beste topscorer was voor Steven Kolkman van Vosseveld. De keeper van Grolse Boys 3, Bob Baxendell, mocht de beker voor de beste keeper in ontvangst nemen.

Vervolgens werd door de voorzitter van de toernooicommissie een woord van dank uitgesproken naar alle vrijwilligers die op de diverse plekken zorgden dat dit toernooi goed kon verlopen. Een gezellig samenzijn van alle ploegen volgde daarna. De toernooicommissie, gevormd door Martin Jansen, Ronald Klein Nijenhuis en Peter Berentsen kan terugzien op een zeer geslaagd sportevenement.

Na het jeugdtoernooi en het seniorentoernooi wordt de rij van activiteiten komend weekend besloten met het jaarlijkse voetbalkamp voor de jeugd, ditmaal wederom in Neede.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72