Senioren toernooi

25 mei 2011

Zaterdag 28 mei wordt er op “het Wilgenpark”, de accommodatie van voetbalvereniging Grolse Boys, wederom een toernooi gehouden. Na het succesvol verlopen jeugdtoernooi van afgelopen weekend, waarbij alle teams van de Grolse Boys in hun poule wonnen, is het nu de beurt aan de senioren.

Ook deze zaterdag wordt het weer drukte alom voor de Grolse Boys, want naast het seniorentoernooi wordt door het eerste team ook gespeeld tegen SVV ’56 om een plaats in de derde klasse van de zaterdagcompetitie, waarvan op dit moment de locatie nog niet bekend is.

Bij de invulling van het seniorentoernooi is ervoor gekozen om de lagere elftallen nu eens in de spotlights te zetten. Grolse Boys neemt aan dit toernooi dan ook deel met het derde elftal en het tweede elftal, dat vorige week in Eibergen zo succesvol de beker won tegen Angerlo Vooruit.
Naast de beide teams uit de organiserende vereniging wordt vanuit de regio ook deelgenomen door Vosseveld, VIOS, Klein Dochteren, Grol en Neede. De outsider bij dit toernooi is de club uit het noorden des lands, VVK uit Groningen. Gezamenlijk zullen deze teams strijden op “het Wilgenpark”, enerzijds om de eer en anderzijds uiteraard om een mooie beker mee huiswaarts te nemen. Bumatrac en EP Groot Zevert stellen als sponsoren de bekers tijdens dit toernooi ter beschikking.

Het toernooi wordt zaterdag 28 mei a.s geopend om kwart over tien, waarna de eerste wedstrijden gespeeld worden om half elf.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72