Boys in Rosso!(jeugd update)

14 maart 2011

Zaterdag 2 april a.s. zal de kantine van de Grolse Boys weer rood aangekleed worden vanwege het feest van het jaar; Boys in Rosso! Ook de vierde editie belooft weer een waar spektakel te worden.
De deuren zullen dit jaar al om 18.30 uur opengaan i.v.m. de kraker uit de eredivisie Twente – PSV, die op een groot scherm live te bewonderen is. Na het laatste fluitsignaal van deze wedstrijd zal de live- uitzending plaatsmaken voor veel muziek. Diverse dj’s zullen deze avond muzikaal invullen met vooral veel feestmuziek!
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen en zullen er verschillende acts uit de hoge hoed komen.
Boys in Rosso is voor iedereen toegankelijk, de entree is 5 euro (inclusief welkomsdrankje en gratis lot, om mee te dingen voor mooie prijzen!) 
Dresscode: ROOD

Jeugd
Aan de jeugd is dit jaar ook gedacht! Voor de F t/m C jeugd is er dit jaar een middagprogramma van 14:00-16:00. Aanwezig:14:00
Boys got talent en de voetbalquiz gaat NIET door, maar er wordt onderling een voetbaltoernooi gespeeld, dus neem je voetbalspullen mee! De F en E spelers worden gemixed en de D en C spelers worden gemixed. Aan het einde van de middag krijgen de kinderen nog wat te eten en te drinken.  

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72