Gezocht: bruikbare sportspulletjes!

27 maart 2011

Grolse Boys organiseert tijdens het jeugdtoernooi (21 mei) en het seniorentoernooi (28 mei) een sportmarkt. U kunt meehelpen! Wij zijn op zoek naar (gebruikte) sportspulletjes.

 

Beste leden, donateurs en sponsors,

De Grolse Boys is al ruim 60 jaar een kleine, maar supergezellige vereniging waar iedereen van harte welkom is en waar in een gemoedelijke sfeer sport wordt bedreven. Dat willen we graag zo houden; het liefst nog zeker 60 jaar. Omdat het voor een kleine vereniging in deze tijd soms best moeilijk is om financieel alle zaken goed te regelen vragen wij u allen aandacht voor het volgende.

Aan het eind van dit seizoen, als de competities zijn afgelopen, organiseert S.V. Grolse Boys een jeugdtoernooi (21 mei) en een seniorentoernooi (28 mei). Tijdens beide toernooien willen we een markt gaan organiseren waarbij we (tweedehands) goederen gaan verkopen, waarvan de opbrengst uiteraard ten goede komt aan onze vereniging.

Via deze brief verzoeken wij u daarom eens op uw zolder, in uw berging of kledingkast te kijken of u wellicht nog bruikbare spulletjes heeft, die voor u niet meer belangrijk of bruikbaar zijn, maar waar u ons een heel groot plezier mee zou kunnen doen.

Wat zoeken we? Alles dat te maken heeft met sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder. Voetbalschoenen of trainingspakken waar uw kinderen niet meer in passen, sportkleren die u al jaren niet meer draagt, maar ook tennisrackets, voetbaltassen, een skateboard of basketbal. Misschien heeft u nog mooie boeken over sport, die u niet meer leest of dvd’s van Dennis Bergkamp die u al tientallen keren gezien heeft. Kortom: alles dat met sport te maken heeft en waar u niets meer om geeft. Ons maakt u er ontzettend blij mee.

Heeft u bruikbare spulletjes, waar u kosteloos afstand van wilt doen? Breng ze dan nog niet meteen naar ons sportcomplex, maar laat ons eerst even weten wat u ter beschikking wilt stellen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar:
mbjmjansen@hotmail.com of
paulusmaessen@gmail.com

Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.

We hopen op uw medewerking en zien u graag terug op één van onze toernooien.

Met vriendelijke groet,

Martine Jansen
Paulus Maessen

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72