GB C1 club van de week bij De Graafschap

15 februari 2011

Dinsdag 1 februari is het dan eindelijks zo ver. Na een aantal verplaatsingen van de wedstrijd kunnen de jongens afreizen richting Doetinchem. Eenmaal aangekomen bij het stadion worden wij opgewacht door 1 van de dames van de organistie voor club van de week. Wij hebben geluk en mogen de erehaag vormen vanavond! Tevens mag een van de jongens tesamen met de scheidsrechter het veld op komen. Na een kleine loting blijkt Luc Berentsen de gelukkige. De jongens mogen zich opkleden en net voor de aftrap melden in de erehaag.

Na een spannende eerste helft waarbij gerust wordt met de bekende brilstand is het aan de jongens om penalty\'s te schieten op de jeugddoelman van de Graafschap. Dit gaat gepaard met wisselend succes, mis, paal en keeper. Alles komt voorbij als ook een aantal prachtige binnen geschoten penatty\'s.

Na een spannende wedstrijd blijft het helaas toch steken op een doelpunt 0-0. Er had voor de Graafschap misschien meer in gezeten, zeker na de man meer situatie. Tijdens de wedstrijd is het ondertussen gaan regenen en tesamen met vorst geeft dat toch nog de nodige gladheid. Met de nodige vertraging komen allemaal gezond thuis en kunnen we terug kijken op een geslaagde avond!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72