JEUGDTOERNOOI D- & C-JUNIOREN

16 december 2010

Onze voetbalvereniging, s.v. Grolse Boys, heeft het voornemen om dit seizoen voor de D en C-junioren een jeugdtoernooi te organiseren op “’t Wilgenpark” te Groenlo. Langs deze weg willen wij ook u uitnodigen om met één of meerdere teams deel te nemen aan dit toernooi.
Naast dit toernooi zal er die dag ook een markt gehouden worden, waarop allerlei gebruikte en niet-gebruikte sportartikelen in de meest brede zin van het woord aangeboden worden.

Ons toernooi is gericht op teams die uitkomen in de 3de en 4de klasse van de KNVB! Bijgaand treft u het inschrijfformulier aan waarop u kunt aangeven in welke klasse uw team/teams zal/zullen voetballen met daarbij een vermelding in de categorie “sterk” of “matig”. Dit onderscheid is gemaakt om een zo eerlijk mogelijke poule-indeling te realiseren.

Het toernooi zal plaats vinden op zaterdag 21 mei 2011 en zal de gehele dag in beslag nemen. De exacte indeling van de dag volgt. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

Graag ontvangen wij dit inschrijfformulier(download hier) van u retour, ook als u niet deelneemt. Om op korte termijn inzicht te krijgen in het aantal aangemelde teams vragen wij u om zo spoedig mogelijk te reageren, doch in elk geval vóór 1 januari 2011.

Het inschrijfformulier kunt u zenden naar onderstaand adres:
s.v Grolse Boys
t.a.v. Gino Kleverwal (secretaris jeugdafdeling)
Bulten 9
7141 NV GROENLO

Uw inschrijving zal door ons schriftelijk worden bevestigd. De toernooi-informatie zal ongeveer een maand voor aanvang van het toernooi worden verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Inschrijving voor het toernooi vindt plaats op volgorde van binnenkomst.
Wij hopen u op 21 mei 2011 op ons sportpark “’t Wilgenpark” te mogen begroeten.

Met vriendelijke sportgroeten,

Toernooicommissie s.v. Grolse Boys

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72