Sinterklaas op het Wilgenpark!

29 november 2009

Zondag 29 november waren alle F-leden uitgenodigd op het Wilgenpark. Want de goed heiligman bracht een bezoekje aan Grolse Boys!

De kinderen gingen eerst aan de slag voor een pietendiploma, want in de brief van de Hoofdpiet stond dat veel hulppieten van de daken waren gegleden. Dus ze konden wel wat nieuwe hulppieten gebruiken. De kinderen liepen over daken heen, strooiden pepernoten, mikten pakjes in de schoorsteen en ondergingen tal van andere moeilijke tests. Ze deden het allemaal zo goed, dat iedereen slaagde. Ze kregen allemaal een pietendiploma!

Na het behalen van de pietendiploma, kwam Sinterklaas met de Hoofdpiet! Een aantal kinderen mochten aan Sinterklaas laten zien wat ze allemaal gedaan hebben. De leiders Chris en Dalibor mochten ook naar voren komen, om een spel te spelen. Ze werden alleen in de maling genomen en ze werden helemaal wit van de bloem! Na de polonaise was het weer tijd om te gaan. Toen Sinterklaas weg was, ging hulppiet 2 met de kinderen opzoek naar de kadootjes en deze werden gevonden. Snel werden ze uitgepakt. Ze waren allemaal heel blij met het kado van Sinterklaas.

Geschreven door Arjan Paf

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72