Grolse Boys 2 wint curieuze wedstrijd

1 november 2010

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tusen Haaksbergen 2 en de beloften van de Grolse Boys, het 2e, op de agenda. Met maar liefst 12 spelers vertrokken we richting de ster van Twente.

Ondanks dat er verschillende spelers pijntjes en lichte blessures hadden begonnen de Boys toch vrij aardig aan de wedstrijd. Met af en toe goed positiespel werd Haaksbergen de 1e helft onder druk gezet, doch werden er weinig kansen gecreëerd.

Ook de spaarzame uitvallen van Haaksbergen leverden weinig serieuze doelpogingen op dus werd de thee opgezocht met een brilstand. Na de rust bleef Davey in de kleedkamer achter met een rug-blessure waardoor Sander het veld betrad, Jalal bleef op de bank zitten met wat lichte pijntjes dus speelde Grolse Boys met 10 man.

De wedstrijd ging op gelijke voet door totdat Hollie zich blesseerde bij het geven van een lange bal. Daar er geen wissels meer waren ging Grolse Boys noodgedwongen verder met 9 man. Het was alle hens aan dek omdat Haaksbergen deze overtal situatie vrij goed wist uit te spelen. Totdat de leider van Haaksbergen zijn eigen linksbuiten zat was en deze jongen eruit haalde. 10 tegen 9. Vervolgens liett één van de Haaksbergse spelers zich gaan, deelde een kopstoot uit en mocht inrukken. 9 tegen 9.

Jalal voelde zich ondertussen al weer wat beter en dat zorgde ervoor dat Grolse Boys opeens met een man meer op het veld stond. Met één van de 1e acties van Jalal wist hij na een fraaie solo de achterlijn te bereiken, zette voor en de keeper bokste de bal in eigen goal: 0-1. Een paar minuten later dacht Richard er maar eens een solo uit te gooien. Met een snoeiharde pegel zette hij de keeper op het verkeerde been. 0-2! Dit was tevens de einduitslag van een zeer curieuze wedstrijd.

Volgende week spelen de beloften thuis tegen Grol 2.