Grolse Boys wint slag om Grolle

24 oktober 2010

Grolse Boys heeft gisteren de tweede ronde van de beker bereikt door directe concurrent SV Grol met 1-0 te verslaan. Na de onterechte nederlaag in de competitie hadden de Grolse Boys in deze wedstrijd wat recht te zetten. Na een moeizame eerste helft waarin beide elftallen weinig creeerde was het de Grolse Boys die de tweede helft de wedstrijd naar zich toe trok. De verdediging gaf geen enkele kans meer weg, het middeveld werkte zich een slag in de rondte en de aanval creerde een aantal mooie kansen. Een prachtige vrije trap die door Martijn
van de Wiel hard via de paal werd binnen geschoten werd helaas nog afgekeurd. Even later nam Grolse Boys via een prachtig doelpunt, een schot van zeker 25 meter van Jalal, terecht de voorsprong. Omdat Grol niet kon en Grolse Boys niet meer hoefde gebeurde er na het doelpunt weinig meer en konden de mensen met een goed gevoel de warme kantine op gaan zoeken.