Op zoek naar een driepunter

8 oktober 2010

Het is alweer een tijdje geleden dat Achilles Enschede op bezoek kwam in Groenlo. In het seizoen 2000-2001 om precies te zijn. Daarna speelde de Twentse club jarenlang in de derde klasse en werd er zelfs even rond gekeken in de tweede klasse. Afgelopen seizoen kon het team degradatie naar de vierde klasse echter niet voorkomen.

David tegen Goliath? Daar lijkt het wel een beetje op. Achilles speelde lange tijd op een hoger niveau en het is een club van formaat met ruim 500 leden. Toch wil dat op dit moment niet zo heel veel zeggen. De Tukkers kennen een teleurstellende seizoenstart. Er werd ruim verloren van mede titelkandidaten Zelos en SVDW en dat is een fikse domper voor de club die ongetwijfeld zo snel mogelijk terug wil naar de derde klasse.

Bij Grolse Boys draait het nog niet zoals vorig jaar. De doelpunten worden te makkelijk weggegeven en de puntjes worden gesprokkeld. Afgelopen week werd gelijk gespeeld tegen PW en dat brengt het puntenaantal op 4 uit 4. Grolse Boys kan een driepunter goed gebruiken en wat is er nou mooier dan dit te bewerkstelligen tegen een gerenommeerde club? De mannen van trainer Raimond van de Heide zijn in ieder geval bijzonder gemotiveerd om voor eigen publiek te winnen.

Komt allen! aanvang 14.30. 


« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72