Grolse boys 1 verliest geflatteerd

12 september 2010

De eerste thuiswedstrijd stond afgelopen zaterdag op het programma tegen SVDW\'75 uit Doetinchem. Na 10 minuten spelen stond het al 0-2 na niet goed verdedigingswerk. Daarna herpakte de boys zich en ging beter voetballen. Ze kregen ook een aantal goeie mogelijkheden. Met 0-2 ging Grolse Boys de rust in. Na rust scoorde SVDW\'75 de 0-3, terwijl Maikel kort daarvoor een goeie kans kreeg om de aansluitingstreffer te scoren.
Grolse boys kwam nog wel even terug, door een doelpunt van Ramon Smit. Daarna ging Grolse Boys alles of niets spelen en het werd niets. Uiteindelijk viel de 1-4 en 1-5 nog.
Volgende weekend zijn de mannen vrij, dus over twee weken staat de volgende wedstrijd weer op het programma tegen Zelos.