Grolse Boys E1 wint kansrijk duel

22 november 2009

De wedstrijd werd begonnen met de boodschap dat het middenveld eerder de bal moet onderscheppen en de sterkste aanvallers van Grolse Boys bleven voorlopig aan de kant. Alban deed voorin veel en goed werk, maar doordat hij te weinig ondersteuning van het middenveld kreeg kon hij helaas niet tot scoren komen. Hij kreeg meerdere kansen en één schot belandde op de binnenkant paal, maar ging het doel niet in.

Erix kreeg ook veel kansen, maar strandden elke keer op onze goede verdediging met Joris, Jelle en Teun en super doelman Stijn. Toch wisten ze na 15 minuten een gaatje in de verdediging te vinden en 1-0 te scoren. Aansluitend hierop werden Gijs en Jeffrey in gebracht om wat meer aanvalkracht te creeeren. Tot aan de rust gaf dit echter geen resultaat.

In de 2e helft begonnen we weer net zo als in de 1e helft. En weer moest Alban hard werken om te scoren, maar had hij geen geluk. Jelle kwam op vanuit de verdediging en kreeg een kans, maar het schot belandde net naast. Joris nam na een tegenaanval de bal over en slingerde het hele veld over en maakte met een stevige trap 1-1.

Hierna werd weer extra aanvalssterkte ingebracht om de gelijkspel om te zetten in een voorsprong. Erix stuitte geregeld op de verdediging en onze doelman. De verdediging van Erix bleef te veel rond het middenveld hangen en daardoor kregen wij veel kansen. Dankzij een steekpass van Gijs kwam Jeffrey alleen voor de keeper en scoorde hij 1-2. Erix bleef het proberen met uitvallen, maar kreeg de bal niet in het doel.

Uit een ingooi van Gijs kwam de bal bij Joris en via een dribbel buitenom met steekpass bij Jeffre en die maakte de 1-3. In de laatste minuut kwam Maik alleen voor de keeper, maar hij speelde de bal te ver voor zich uit. Het bleef bij 1-3.