Definitieve indeling categorie B bekend

28 augustus 2010

Nadat de indeling van categorie B met veel belangstelling is bekeken en er veel geïnformeerd is naar het bekendmaken van de nummering, is deze nu ook bekend.

Na het publiceren van de indeling van categorie B zijn er veel mutaties binnengekomen. De verenigingen worden met klem op gewezen dat de kans bestaat dat in deze definitieve competitie-indeling wijzigingen zijn aangebracht ten opzichte van de eerdere publicatie.

Met het bekendmaken van de nummering kan een jaarprogramma gemaakt worden.

De uitkomsten van dit jaarprogramma (ook wat betreft de vermelde voorkeursaanvangstijden) zijn niet definitief. Het definitieve wedstrijdprogramma wordt door de KNVB wekelijks gepubliceerd via www.voetbal.nl en Sportlink Club. Als gevolg van jubilea, beperkingen van beschikbaarheid van accommodaties of speelvelden kan het mogelijk zijn dat noodzakelijkerwijs moet worden afgeweken van het beoogde programma of de voorkeursaanvangstijd van de betreffende thuisspelende elftallen. 

Ook is het mogelijk dat wijzigingen in de competitie-indelingen plaatsvinden, waarbij een wijziging wordt aangebracht in de wedstrijdprogramma\'s.

Net als voorgaande jaren kan er voor het samenstellen van de jaarprogramma\'s gebruik gemaakt worden van de exceldocumenten, samengesteld door de afdeling wedstrijdzaken. Deze exceldocumenten vind je hier. Kijk in de speeldagenkalender welk excelbestand gebruikt moet worden voor het samenstellen van het jaarprogramma.

De betreffende indeling kan worden overgetypt vanuit www.voetbal.nl of kopiëren via Sportlink Club. Vervolgens kan de nummering worden geplaatst in het juiste excel-document. 

Op deze manier kun je dus per team de competitieprogramma tot aan de winterstop in een excel bestand zien. Let natuurlijk wel op wijzigingen.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72