Kampweekend weer groot succes!

14 juli 2010

Tijdens het eerste weekend van juli heeft Grolse Boys het voetbalseizoen afgesloten met een prachtig kamp. Dit jaar besloot de organisatie om met de gehele jeugdafdeling op stap te gaan, in tegenstelling tot voorgaande jaren toen de ouderen van de jongeren werden gescheiden.

Vrijdag vertrok de meute na de bloedstollende halve final van Oranje tegen Braziliƫ. Op de fiets werd koers gezet richting Neede. Dankzij de prachtige weersomstandigheden was de groep in \'no time\' bij \'t Kulturhus, een prachtige locatie. Er volgde een pleeborstelrace en daarna een mooi bosspel op de Needse Berg.

Zaterdag stond in het teken van de zeskamp en de voorrondes van de penalty bokaal. De dag werd onderbroken door een optreden van Clown Ronald, van het Ronald McDonald Fonds. Het was een verbluffend leuke show. Daarna werden de laatste spelletjes afgerond. Het was inmiddels zo warm dat werd besloten terug te gaan naar ons basiskamp. Daar werden een aantal waterspelen in elkaar gezet om zo wat verkoeling te bieden. Het werd tijd op snel te douchen en te kijken naar de wedstrijd van Duitsland. Dankzij het intensieve programma lagen sommige jongens al met de neus op het bord voor de aftrap was genomen.

Na een verfrissende regenbui zijn we terug gegaan naar het bos. Daar speelden wij \'Levend Stratego\'. Een geweldig spel dat steeds fanatieker gespeeld werd. Het was echter nog niet gedaan. Ook het nachtelijke bosspel \'Code 6\' werd nog gespeeld. Aan de hand van moeilijke aanwijzignen moesten de jongens een code kraken. Toen werd het echt tijd om te slapen. Zondag stonden de Arena Games op het programma; een voetbaltoernooi in een arena met opblaasbare boarding en een gladiatorenspel waarbij alleen de echte die-hards overeind bleven. Het prachtige luchtkussen werd ook dankbaar in gebruik genomen, door de jeugd maar ook door de leiding.

De penalty bokaal leverde daarna nog enkele winnaars op en er werden nog diverse prijzen uitgedeeld aan spelers en teams. Helaas is dat meestal het eindsignaal van het kampweekend. Op het zonnige Wilgenpark stonden de ouders al te wachten. De organisatie dankt de vele vrijwilligers en jongens die weer hebben deelgenomen aan dit prachtige weekend!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72