Grolse Boys verliest topper

28 maart 2010

Grolse Boys heeft de wedstrijd tegen koploper Sportlust Glanerbrug met 2-1 verloren. In de eerste helft konden ze geen grip krijgen op de wedstrijd en daarom stond het met rust terecht 0-1. Na rust werd er meer druk gezet naar voren en kwamen ze meer in de wedstrijd. Het was geen mooi en goed voetbal, maar er werd wel strijd geleverd en dit resulteerde in 1-1 van Dalibor Repija. De vreugde was groot, maar paar minuten later stond het al weer 1-2. De bal kwam met veel geluk bij de spits en hij schoot de bal rustig in.
Daarna ging de boys alles op alles spelen om een gelijk spel er uit te halen. Hierdoor kwam er veel ruimte voor sportlust, maar gelukkig stond Barry goed te keepen en bleef het 1-2. Op het einde schoot Bart Beerten nog bijna de bal in de kruising, maar de keeper tikte de bal er net uit.
Al om al was het geen beste wedstrijd en een klein kansje op de 1ste lijkt nu verkeken. Volgende week moet de 5 minuten uit worden gespeeld tegen SVDW'75 bij een stand van 3-4.
Het is belangrijk voor de Grolse Boys om zowiezo de vierde plek vast te houden en een periode te pakken!