Vriendjes en vriendinnetjes voetbaltoernooi 2012…..

4 mei 2012

Onder een koninklijk zonnetje werd op 30 april 2012 het traditionele vriendjes en vriendinnetjes
toernooi gehouden voor alle voetbal liefhebbers van groep 7 en 8 van alle basisscholen uit Groenlo
en Zwolle.

Voor het eerst was de organisatie van dit toernooi in handen van de beide jeugdafdelingen van
S.V. Grolse Boys en S.V. Grol met de bedoeling om het toernooi ook in de toekomst gezamenlijk te
organiseren. Dit jaar werd er gekozen voor de locatie Sportpark Den Elshof.

Tien teams met welluidende namen als; FC Knudde, Het team, F.C. Debiel, De Plopjes, HG7, F.C.
Prutsers, F.C. Nyan, Cupcake’s, De voetbalsterren en W.Z.D.B. vochten als leeuwen om de finale
wedstrijden te bereiken

De wedstrijden stonden onder leiding van het jeugd scheidsrechterskorps van S.V. Grolse Boys en
S.V. Grol. Daan, Luc B, Lars, Luc t B en Barend nogmaals hartstikke bedankt voor het strakke fluiten.

Tijdens de wedstrijden konden mee gekomen broertjes en zusjes zich uitleven op het door de firma
Kolkman Brandstoffen gesponsorde springkussen en zich te goed doen aan popcorn en ranja.

Na de poule wedstrijden werd er gestreden om de 3e en 4e plaats tussen teams F.C. Knudde en F.C.
Nyan. F.C. Knudde won deze wedstrijd met 5-1 en behaalde dus de 3e plaats. Nadat de finale tussen Het Team en F.C. Prutsers in de brilstand eindigde moest een penaltyreeks de
beslissing brengen. Met een nipt verschil wonnen de F.C. Prutsers de finale door alle 5 penalty’s te
benutten, chapeau!

Als winnaars van het toernooi gingen de F.C. Prutsers naar huis met een door Rob Porskamp aangeboden midgetgolf arrangement.De aanmoedigingsprijs ging naar het meisjes team de Cupcake’s. De organisatie hoopt dat de spelvreugde de meiden aanmoedigt om zich bij een van de voetbalverenigingen aan te sluiten.

De toernooicommissie van het vriendjes en vriendinnetjes voetbaltoernooi wil iedereen hartelijk
danken voor de inzet en (financiële of materiële) bijdrage aan dit toernooi. Wij kunnen terug zien op een geslaagd toernooi, dat volgend jaar een vervolg krijgt.

Foto's klik hier

De Toernooicommissie bestaande uit: Barry, Gino, Angelique, Floris, Jordy, Lars en Rita