Welkomswoordje programmaboekje

11 november 2011

Mogen wij u voorstellen

DVOV. De grote onbekende in de 4e klasse D. Althans, voor Grolse Boys. Voor zover wij weten werd er één keer eerder tegen de club uit Rozendaal gespeeld. Dat was in 2003, in de nacompetitie.

Andere bekende feiten? Het sportpark van DVOV ligt prachtig op de Pinkenberg, aan de rand van het bos, oud-international Martin Laamers was ooit hoofdtrainer en voormalig prof Huub Loeffen balde er in stilte. Momenteel staat het team 6e.

Grolse Boys heeft de tweede plaats met succes verdedigd vorige week. SKVW begon beter aan het duel, maar uiteindelijk bleven de drie punten vrij eenvoudig in Groenlo. DVOV liet de kans liggen om aansluiting met de subtop te krijgen. Het ging vrij pijnlijk onderuit tegen Almen, met 6-2.

Trainer Raimond van der Heide was er zeven jaar geleden ook bij. Toen werd er vrij kansloos verloren, met een uitslag die al lang vergeten is. Maar er zijn nogal wat seizoenen verstreken sindsdien. Grolse Boys presteert misschien wel beter dan ooit terwijl DVOV wellicht terug denkt aan betere tijden, toen het nog in de derde klasse acteerde.

Om in het spoor van Zelos te blijven heeft Grolse Boys drie punten nodig. Om een verloren seizoen te voorkomen heeft DVOV eigenlijk een overwinning nodig. Dat belooft wat!

Veel plezier!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72