Grolse Boys wint 3500 euro!

8 oktober 2011

Rabobank Oost Achterhoek verdeelde afgelopen maandag een fiks geldbedrag onder vijf Grolse verenigingen. Daarvoor werd natuurlijk wel wat terug verwacht: een presentatie van het project waaraan het geld besteed zou worden.

Grolse Boys was één van de vijf genomineerden en presenteerde door middel van een film het plan om lichtmasten te plaatsen rond het hoofdveld. De leden van Rabobank Oost Achterhoek bepaalden uiteindelijk welke vereniging met de hoofdprijs (€ 8000,-) naar huis zou gaan.

Uiteindelijk mocht voorzitter Harry Paf een cheque van € 3500,- in ontvangst nemen. Paulus Maessen en Jasper de Kinkelder, de makers/bedenkers van de film, mochten als toetje de creativiteitsprijs ophalen. Voor Grolse Boys was het dus een zeer geslaagde avond. Nu kan de lichtwedstrijd tegen Longa\'30 met zekerheid doorgang vinden. Dankzij het geld branden de lichten binnenkort!

De hoofdprijs ging naar Ziekenomroep ZSOM die een heel mooi doel presenteerden. Ook Internos, de Leo Harmonie en de Volksdansgroep gingen met prachtige geldbedragen naar huis.

Rabobank bedankt!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72