Finale! En dan misschien nog een finale…

18 mei 2011

De 3e klasse komt stap voor stap dichterbij. Het treetje hoger is al bijna te ruiken, aan te raken zelfs. Maar het kost nog minimaal 180 minuten energie en concentratie. 

Zaterdag as. is de eerste finale tegen Sportclub Rijssen. Bij winst speelt Grolse Boys een week later (28 mei) om promotie tegen een club uit de 4e klasse E. Bij verlies, of een gelijkspel, is het mooie seizoen van Grolse Boys voorbij. 

Wat er ook gaat gebeuren, Grolse Boys mag met trots terugkijken op het afgelopen jaar. Het team van Raymond van de Heide speelde een uitmuntende tweede seizoenshelft, verraste menig titelkandidaat en pakte op de valreep terecht een periodetitel. 

Maar nu ze er toch zo dicht bij zijn... Hoeveel finales speel je in een leven? Grolse Boys nog zeker één en bij goed vervolg twee. Kansen als deze zijn schaars en die wil elke speler zo snel mogelijk verzilveren. 

Aan de motivatie zal het dus niet liggen. Zaterdag komt het aan op strijdlust, inzet en voetbalkwaliteiten. En dan maar hopen dat de bal de goede kant op rolt. 

Veel plezier en tot volgend seizoen!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72