Nieuwe seizoen jeugd

10 augustus 2010

Deze week wordt het jeugdboekje verspreid. Hier alvast het voorwoord van het boekje:

Het seizoen van 2009 – 2010 ligt alweer achter ons, na een prachtig seizoen waarin wij als Grolse Boys goed hebben meegedraaid met onze jeugdafdeling. In de najaarscompetitie heeft onze B1 een fantastisch kampioenschap behaald! Tevens hebben wij mogen genieten van een prachtig wereldkampioenschap in Zuid Afrika! Helaas heeft “ons” Oranje net niet weten te winnen in de finale. Een prachtig toernooi dat mede gezien de prestaties van het Nederlands elftal veel bekijks heeft gekregen. Hopelijk voor de Boys vloeien hier nog een aantal nieuwe leden uit.

Afgelopen seizoen hebben wij voor onze begeleiding prachtige trainingspakken in ontvangst mogen nemen. Dit was nog een grote wens van het jeugdbestuur. Hiermee hebben wij in de afgelopen jaren alle teams en dus afgelopen jaar ook de begeleiding in het nieuw gestoken. Dit is niet mogelijk zonder diverse sponsoren, hiervoor nogmaals dank! De komende jaren kan de Grolse Boys zich netjes presenteren!

Terwijl u dit leest staat ook het nieuwe voetbalseizoen weer voor de deur. Een seizoen waarin wij als Grolse Boys weer goed vertegenwoordigd zijn. Wij hebben voor dit nieuwe seizoen al een aantal nieuwe leden mogen begroeten waardoor wij ruim in de spelers zitten voor de diverse teams. Uiteraard zijn nieuwe leden natuurlijk altijd welkom!
Dit jaar zullen wij starten met een A elftal. Ook zullen wij met een C en zelfs 2 D elftallen deelnemen aan de competitie. Onze pupillen zijn vertegenwoordigd met een 1 E 7-tal en 1 F 7-tal. Wij hopen bij de F pupillen nog nieuwe leden te kunnen begroeten zodat wij na de winterstop misschien wel met een 2de F 7 tal de competitie in kunnen gaan.

Voor het aankomende seizoen hebben wij nagenoeg het kader rond. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat wij niet op zoek zijn naar versterking. Zo heeft Hendrik Warnar zijn taak binnen het jeugdbestuur neergelegd en kunnen wij altijd vrijwilligers voor de kantine gebruiken. Natuurlijk kunnen wij ook uw hulp gebruiken bij diverse activiteiten of om onze prachtige tenues te wassen. Wilt u graag assisteren bij de begeleiding op de zaterdag of tijdens de trainingen door de week? Laat het ons dan weten!! Met hoe meer vrijwilligers wij zijn, hoe makkelijker alles gaat. Wilt u eerst eens wat informatie? U kunt bij ons voor al uw vragen terecht! 

Strart trainingen:
E en F pupillen > woensdag 18 augustus om 18:15 
D1 en D2 pupillen > dinsdag 17 augustus om 18:30
A1 en C1 junioren > maandag 16 augustus om 19:00

Trainingstijden: 
E en F pupillen > woensdag om 18:15
D1 en D2 pupillen > dinsdag en donderdag om 18:30
A1 en C1 junioren > maandag en woensdag om 19:00

Met deze info hopen wij u te kunnen informeren. Wij wensen u en uw kind(eren) een sportief seizoen toe. Tevens hopen wij u als ouder te mogen begroeten op het mooie Wilgenpark.

Sportieve groeten,

Barry Janssen
Jeugdvoorzitter s.v. Grolse Boys


« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72